Indstilling til DGI prisen for Årets Træner 2018: Steen Knigge

• november 13, 2018
  • fame star steen knigge

Begrundelsen til nomineringen

Steen har spillet basket i 30 år. I Egedal basket Klub har Steen kæmpet i mange år for klubbens overlevelse og eksistens, ved både at være aktiv i bestyrelsen som kasserer i over 10 år, samt være træner for flere ungdomshold, og som spiller selv.
Selv da han stoppede som kasserer i bestyrelsen for knap 2 år siden fortsatte han med at bruge store mængder energi og tid på at træne flere ungdomshold af gangen, samt som spiller. Han har trænet hold fra U10 op hele vejen op gennem ungdomsholdene til seniorer samt motionister.
Steen elsker basket, og det mærker man tydeligt på ham. Han er god til at motivere sine hold/spillere, selv når de mindst tror på det. Han er den, der holder energien oppe, både om der er mange eller få spillere til træning. Han formår at skabe et sammenhold på holdene, og man kan altid regne med Steen.
Steen er meget seriøs omkring træningen, og derfor vil han have at spillerne er ansvarsbevidste, og udviser respekt, men giver samtidig plads til at det også skal være sjovt.
Steen er en træner og spiller mange ser op til.
Steen er også en person man ved, hvor man har. Han siger sin mening, forventer der er styr på tingene, som han også selv har, er rolig af natur og bliver meget sjælden sur. Derfor er der stor respekt omkring Steen som både træner og spiller.
Steen har altid ydet den ekstra store indsat i klubben med hjertet på det rette sted, og har aldrig bedt om noget for hans indsats, men gjort det af ren interesse og kærlighed til spillet. En ildsjæl af stor karakter for Egedal Basket Klub.
Som en spiller så rigtigt han sagt: ”Steen er en af de rigtig gode”.
Derfor vil vi, i Egedal Basket bestyrelsen, gerne indstille Steen til årets trænerpris, da vi virkelig syntes han fortjener prisen.