Indstilling til Årets Ungetræner Pris i Egedal 2018: Alexander Kort Lauridsen

• november 13, 2018
  • fame star alexander kort lauridsen

Begrundelsen til nomineringen

Alexander er 22 år. Aktiv træner og spiller i Egedal Basket Klub.

Alexander har selv spillet basket det meste af hans liv, men har de sidste mange år også fungeret først som hjælpetræner og dernæst som træner i klubben for flere ungdomshold.

Alexander adskiller sig fra sine jævnaldrende ved at føle et stort ansvar for klubben. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at han gerne vil træne de unge spillere. Dette gør han med en glæde og energi, og er utrolig vellidt blandt de unge spillere, da de unge bedre kan forholde sig til deres træner, da han selv er ”ung”.

Alexander er en meget dygtig basketball spiller, og som træner går han op i, at det skal være seriøs træning, men at der skal være plads til alle. Så han formår samtidig at gøre træningen sjov.

Han er også den træner, der gerne giver lidt ekstra ved bla. at tage op i hallen om søndagen, hvis en spiller ønsker at træne yderligere.

Alexander er dermed et stort aktiv for klubben, og han er direkte medvirkende med til at holde gang i ungdomsafdelingen. Han er en vigtig spiller/træner at have i klubben, da han er en, som mange ungdoms og børnespillere ser op til.

På grund af Alexanders vedholdende og store engagement, vil vi i bestyrelsen gerne indstille ham til årets unge trænerpris.