Indstilling til Årets Ildsjæle pris i Egedal 2018: Peter Aabling

• november 13, 2018
  • fame star PETER aabling

Begrundelsen til nomineringen

Peter kom praktisk talt ind fra gaden i efteråret 2017, og tilbød sig som basket træner for et U10 hold, der ikke eksisterede på det tidspunkt. Han kom selv med nogle spillere, men har indenfor 1 år, skabt et hold både for U11 piger og U11 drenge, med 22 spillere i alt.
Hans træner stil og rolige facon gør, at holdet fortsat vokser, og deres niveau i basket bliver bedre og bedre.
Men ikke nok med det, har Peter været meget aktiv i at finde trænere til andre hold, utrolig aktive med at få flere medlemmer i klubben, sætte fællestræning op til opstart på ny sæson, og ikke mindst, er han meget aktiv i samarbejder med fritidsklubber og fået sat et klubstævne op.

Alt i alt er Peter en kæmpe ildsjæl i Egedal Basket, som vi alle værdsætter rigtigt meget, og som gør utroligt meget for klubben og dens medlemmer, og derfor vil vi gerne indstille ham til ildsjæle prisen.